Chceš animaci? ZDE

Chceš jmenovku? ZDE


Registrujte se na těchto stránkách na Thriller Dance 2010
Každý den mužete kliknout 20x.. Rok 1991 , 1992 ,1995 a 1996 .. Tak hlasujte pro Mika :-)

Hodnocení od Janaska

23. února 2010 v 18:23 | MJJforever |  Diplomky 4Me
Dostala sem hodnocení od mého SBečka .. Moc ti děkují : ))

Tady Je hodnocení Tak se koukněte a napiště komentář .. A tobě Janásku moc děkuji potěšilo mě to a budu se dál snažit : ))

Mááš krásný blog, máš skoro plný počet jen jsem ti strhla 1 bod za menu máš tam rubriky a tak a pak hned animace a obrázky ale i tak je to supr hodnocení !! Na tvůj blog chodím moc ráda i mnohokrát denně!!!!

Děkují Všem za návštěvy a komantáře : ))
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Chtěli by ste jmenovky ?

Ano .. <3 81% (81)
Ne .. :-)) 19% (19)

Komentáře

1 janasek  tvé SB ♥ janasek tvé SB ♥ | Web | 23. února 2010 v 18:29 | Reagovat

nemáš vůbec zač :)

2 mjjforever mjjforever | Web | 23. února 2010 v 18:34 | Reagovat

Ale jo : ))) Děkujííí

3 Roman-Jackson Tvé SB co Tvým SB navždy zůstane Roman-Jackson Tvé SB co Tvým SB navždy zůstane | E-mail | Web | 23. února 2010 v 18:53 | Reagovat

Mám se docela dobře co ty?

4 Wisenqa*Jackson* Wisenqa*Jackson* | Web | 23. února 2010 v 19:37 | Reagovat

Ahojki..jojo mám se fajn..promiň že jsem ti neodepsala dříve..ale byla jsem venku..xD..na blogu jsem měla předpřipravené články..proto asik..:)..Jinak máme zrovna letní prázdninky..a vy jste už měli nebo budete míít??

5 KaceNNka-Your Sb♥ KaceNNka-Your Sb♥ | Web | 23. února 2010 v 19:54 | Reagovat

to je ale uplne jedno jestli si mi ho nedelala prostě ho udělám všem :D taak nebuď skromná a řekni si :)

6 Piki a Miki Piki a Miki | Web | 23. února 2010 v 20:08 | Reagovat

lol ten M.J je nákej populární :D
už sem narazila na xx blogu s Mj
ale žádnej nebyl tk krásnej jako ten tvuj :)

7 SiMuShKaaa SiMuShKaaa | Web | 23. února 2010 v 21:03 | Reagovat

Děkuju! :-)

8 Wisenqa*Jackson* Wisenqa*Jackson* | Web | 24. února 2010 v 13:30 | Reagovat

Hey..no dívala jsem se na to hondocení blogu od janáska..prej máš 389 bodů z 390..a přitom jak jsem to počítala tak mi vyšlo že máš mít 388..ale to neřeš..xD..jeden bod tam druhej sem..xD..jinak jak se dneska mááš??..doufám že nevadí že ti to píšu do tohodle článku..xD

9 Anet.k SB které tě miluje <3 <3 Anet.k SB které tě miluje <3 <3 | Web | 24. února 2010 v 16:34 | Reagovat

To je dobré hodnocení :) skoro plný počet :) jinak jak se máš?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama